MELEXON GloryWorx

 

 

Verwachte opleverdatum
is nog niet bekend

 
 
 

  Schermvoorbeeld

Beschrijving

 

MELEXON GloryWorx is een speciaal voor kerken ontworpen projectie programma, waarmee op een eenvoudige, snelle en leuke manier liedteksten, bijbelteksten, zelf geschreven teksten (mededelingen), PowerPoint presentaties, afbeeldingen, videofilms, DVD’s en websites gepresenteerd kunnen worden. Doormiddel van twee monitor uitgangen op uw PC (wat op de meeste laptops van toepassing is), kunt u op de beamer presenteren en tegelijkertijd op de monitor het programma bedienen (zie afbeelding hieronder), zonder dat de mensen in de zaal bedieningsknoppen en een muispijl in de projectie te zien krijgen. Dit voorkomt dus afleiding tijdens het zingen van een lied of het presenteren van andere onderdelen.
 
MELEXON GloryWorx beschikt over een krachtig Playlist (afspeellijst) systeem. Dit systeem biedt u de mogelijkheid om alle bovengenoemde onderdelen (liederen, bijbelteksten, afbeeldingen, etc.) toe te voegen aan een Playlist, waardoor alle in de kerkdienst gebruikte onderdelen snel, gemakkelijk en op volgorde kunnen worden gepresenteerd. Elke gemaakte Playlist kan worden opgeslagen en later weer geopend worden.
Het Playlist systeem bevat tevens een Volgende en een Vorige knop, waarmee u gemakkelijk de hele kerkdienst (welke in de Playlist is voorbereid) kunt doorlopen, inclusief Black-out (zwart beeld) tussendoor. In andere woorden, als u een sluitende Playlist heeft samengesteld voor uw kerkdienst en tijdens de dienst verandert er niets, dan hoeft u alleen maar telkens op de Volgende knop te klikken om het volgende onderdeel of dia te projecteren. Hierdoor kan iedereen heel gemakkelijk en snel het programma bedienen, zonder veel kennis van computers en/of programmatuur.
 
Het zogenoemde Control Center is de basis van het programma. Dit is één venster waar alle meest gebruikte programma functies zijn ondergebracht in zogenoemde frames, zodat u tijdens de bediening binnen één venster blijft en niet telkens andere venster moet openen om uw doel te bereiken. Deze frames zijn daarom ook strategisch op het venster geplaatst, waardoor u snel en efficiënt kunt presenteren.
 
Op eenvoudige wijze kunt u voor liedteksten, bijbelteksten en handmatige teksten afzonderlijk instellen hoe de tekst geprojecteerd moet worden, zoals lettertype, grootte, kleur, dikte, uitlijning (horizontaal en verticaal), etc. Tevens kunt u via een Afbeeldingen beheer systeem, gemakkelijk andere projectie achtergronden kiezen, zodat u elke zondag een passende afbeelding heeft bij het thema van de dienst.
 
Verder is MELEXON GloryWorx op het gebied van instellingen voor een groot deel geautomatiseerd, waardoor u als gebruiker nog maar weinig hoeft in te stellen en zo snel aan de slag kunt. Bijvoorbeeld, wanneer u de resolutie van uw beeldscherm en beamer aanpast in Windows, zal GloryWorx automatisch het formaat van de achtergrond en lettertypen aanpassen. Hierdoor zal met elke ingestelde resolutie, alles hetzelfde geprojecteerd blijven, zelfs met breedbeeld.
 
MELEXON GloryWorx is een zeer gebruiksvriendelijk programma om bijna alles wat digitaal geprojecteerd kan worden, ook gemakkelijk en snel te kunnen projecteren. Probeer het zelf.

Gegevens

 
Versie 1.2.0
Bestand grootte 77,8 Mb
Licentie 1 licentiesleutel vereist per organisatie/ kerk
Minimale systeemeisen Windows 95, 98, ME, NT, 2000, XP, Vista, 7.
Taal NL

 

 
 
 
 
© Copyright 2012, MELEXON Technologies. Alle rechten voorbehouden. | Gebruiksvoorwaarden website | Privacyverklaring