Ga naar hoofdinhoud

MELEXON Technologies is een ICT service organisatie die zich primair richt op het MKB (midden- en kleinbedrijven).
Wij willen voor u het aanspreekpunt zijn op het gebied van uitstraling, webdesign, werken in de cloud en software- & app-ontwikkeling. MELEXON Technologies wil uw organisatie een heldere en eenvoudige dienstverlening aanbieden.

Tegenwoordig is het steeds belangrijker een goede uitstraling voor uw bedrijf te hebben, of je bedrijfsprocessen efficiënt en effectief te automatiseren. MELEXON Technologies wilt u hier graag bij helpen.

 

Wij willen helpen uw bedrijf in de lucht en bij de tijd te houden.
Alleen het noodzakelijke

De kern van onze werkwijze is continuïteit. Op het gebied van ICT is zeer veel mogelijk, maar niet iedere oplossing is voor u noodzakelijk. Wij hechten op de eerste plaats aandacht aan de continuïteit van uw systemen, in plaats van meteen te denken aan de nieuwste gadget of apparatuur. Maar innovatie staat bij ons zeker op de tweede plaats.

Ook voor het ontwikkelen en onderhouden van op maat gemaakte websites en/of bedrijfssoftware bent u bij MELEXON Technologies op het juiste adres.

 

Eén aanspreekpunt

Wij willen voor u het aanspreekpunt zijn. Of het nu gaat om een complete infrastructuur of alleen een simpele website, wij verdedigen uw belangen, zodat u gegarandeerd waar voor uw geld krijgt en niet onnodig veel betaalt voor fantastische en dure oplossingen waar u nooit gebruik van zult maken.

Door samenwerkingsverbanden aan te gaan met andere partnerorganisaties, wordt onze kennis sterk ontwikkeld en kunnen wij u eenvoudig en snel de gewenste oplossing en service aanbieden.

MELEXON Technologies omvat nog 2 dochtermaatschappijen met betrekking tot audio- en visuele oplossingen. Deze staan hieronder vermeldt bij ‘Bedrijfsactiviteiten’.

MELEXON Technologies werkt vanuit een Christelijke identiteit.

Wij gaan voor 100% tevredenheid!
U toch ook?!
100%
Tevredenheid

Bedrijfsactiviteiten

MELEXON Technologies is een ICT service organisatie die zich primair richt op het MKB (midden- en kleinbedrijven). Uitstraling, webdesign, cloud-oplossingen, software- & app-ontwikkeling, systeem implementaties en overige internet-oplossingen zijn onze hoofdactiviteiten.

Equistic Pro Audio is een uniek bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de meest uiteenlopende vormen van geluidsversterking voor verhuur- en verkoopprojecten. Maar ook voor licht en beeld faciliteiten heeft Equistic Pro Audio de nodige expertise.

MELEXON Video Productions voorziet in het opnemen, bewerken en monteren van videobeelden en geluidsopnamen. Daarbij kunnen wij de volledige productie afleveren op DVD of ander gewenst video formaat, inclusief professionele DVD-menu’s en DVD-hoezen in kleur.