Ga naar hoofdinhoud

Grafisch ontwerp

MELEXON heeft alles in huis om voor u de gehele visuele identiteit van uw bedrijf te ontwerpen.
En dat is handig! Alles onder 1 dak. Ook voor flyers, posters, brochures, folders, etc. bent u bij ons op het juiste adres.

Logo ontwerp

Een logo is het belangrijkste deel van de visuele identiteit van uw bedrijf.

Passende huisstijl

Een huisstijl verbeeld alle communicatieve uitingen van uw bedrijf.

Posters en flyers

Zorg dat u gezien wordt door uw doelgroep en informeer over uw kunde.

Folders en brochures

Een brochure of een folder is een uitstekend middel om uw doelgroep te informeren.

Grafische vormgeving

Een goed idee. Daar begint creatieve communicatie mee. Maar waar het uiteindelijk op aankomt, is de uitwerking: de grafische vormgeving. Wij geven vorm aan alle denkbare uitingen, van logo ontwerp tot de gehele huisstijl en van social-media tot uw website.

Wij ontwerpen grafisch design dat opvalt. De toon zet in woord en beeld. Wij ontwikkelen communicatiemiddelen die het verschil maken, online en offline. MELEXON maakt uw bedrijf zichtbaar d.m.v. unieke en doeltreffende ontwerpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden en eventueel een gesprek.

Logo ontwerpen

Een logo is het belangrijkste deel van de visuele identiteit van uw bedrijf. Het is meer dan alleen en paar letters en een plaatje. Een logo moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf en moet daarmee 1 geheel vormen. Daarnaast is het doel van een logo dat het voor herkenning zorgt en de doelgroep aanpreekt.

Of het nu een strak, stijlvol, speels of eenvoudig bedrijfslogo is waar u naar op zoek bent, wij zorgen dat uw bedrijf zich professioneel kan presenteren. Wij kunnen een logo ontwerpen dat past bij uw bedrijf en de diensten of producten die u aanbiedt. Wij kijken daarbij ook naar het marketing technische aspect en ontwerpen een logo gebaseerd op onze creativiteit dat aansluit bij uw doelgroep.

Om de prijs hoeft u het echt niet te laten. Een logo door ons laten ontwerpen kost slechts €180,- excl. BTW.

Een kijkje in ons portfolio

benieuwd naar wat wij nog meer maken?
benieuwd naar wat wij nog meer maken?

Video

Beeld zegt meer dan woorden

Een kort en krachtige video zal erg helpen om uw project, evenement of product bekend te maken bij het publiek. Video helpt immers om meer publiek te binden: een beeld zegt meer dan woorden.

Een promotiefilm is er in vele soorten. Een trailer voor een YouTube kanaal, een interview met een genomineerde kandidaat voor een prijsuitreiking tijdens een evenement, een korte commercial voor een nieuw product.

Wij vertalen uw verhaal naar bewegend beeld. Hiervoor zullen wij samen met u een duidelijk concept ontwikkelen zodat de film ook het maximale resultaat oplevert. Wij produceren video’s met mooie dynamische beelden, animaties of een combinatie hiervan! In de stijl die past bij het verhaal, uw eigen ideeën/wensen en uw identiteit.

Hieronder een paar promotie-video’s die wij mochten maken en waar we trots op zijn.

Bedrijfsvideo

Groot of klein bedrijf, veel of weinig diensten. We leven ons in en zetten uw bedrijf, merk of product op de kaart met een unieke en doelgerichte film. Laat kort en krachtig zien waar het bedrijf voor staat.

Openingsvideo

Start uw evenement of symposium met een film over het thema van de bijeenkomst. Een openingsfilm is een doeltreffende manier om een discussie te starten.

Promotievideo

Elk verhaal, dienst of product verdient het om gehoord en gezien worden. Met een goede promotiefilm brengt u dit onder de aandacht.

Instructievideo

Een instructiefilm is de beste manier om een bepaalde handeling uit te leggen. Beelden zeggen meer dan woorden. Wij maken instructiefilms kort, krachtig en doeltreffend.

Evenementregistratie

Van een aftermovie van een beurs tot een volledige registratie van alle sprekers op het symposium. Wij leggen het voor u vast! Op deze manier zorgt u voor een groter bereik.

En meer...

Uiteraard zijn er nog veel meer videotoepassingen. Denk aan timelapses, 360 graden video’s, drone shots, interactieve video’s, interviews, moodfilms, promotievideo’s, documentaires en meer… Wij komen graag langs om met u mee te denken.

Topkwaliteit

Wij zijn meedenkend, gepassioneerd en brengen creativiteit en kennis bij elkaar om topkwaliteit te leveren voor elke organisatie. Het uiteindelijke resultaat is een unieke uitstraling met een heldere boodschap voor de juiste doelgroep!

Uw wensen zullen worden vertaald door één van onze ontwerpers. Deze ontwerper zal de ontwerpen met u bespreken en eventueel aanpassen. U ontvangt na goedkeuring alle bestandsformaten van ons. Vervolgens helpt de ontwerper u om de middelen in te zetten. Het enige wat u dus hoeft te doen is aan ons vertellen wat u mooi vindt! Met een klein beetje informatie weten wij vaak de juiste uitstraling te bereiken.