Ga naar hoofdinhoud

Website laten maken?

Een digitaal visitekaartje

Een website is vandaag de dag één van de belangrijkste gezichten van de identiteit van uw onderneming. Een website is als een digitaal visitekaartje, het is vaak de eerste kennismaking met uw onderneming.

Wilt u een nieuwe unieke, stijlvolle, eigentijdse en functionele website en bent u daarbij op zoek naar een bedrijf die het totaaltraject professioneel voor u kan aanpakken? Dan hoeft u niet verder te zoeken!

Grafisch ontwerp, technische realisatie, e-commerce oplossingen, hosting, domeinregistratie, e-mailafhandeling, etc. Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden voor een scherpe prijs. Maar ook de afzonderlijke onderdelen kunnen wij voor u realiseren.

Wij willen graag uw wensen en onze mogelijkheden persoonlijk en vrijblijvend met u bespreken.

Onze werkwijze
Oriënterend gesprek
Gedetailleerde uitwerking van uw wensen
Prijsberekening en akkoord
Ontwikkeling van website en/of -applicatie
Test en oplevering
Onderhoud
Uniek maatwerk

Bij MELEXON Technologies bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een professionele website voor uw bedrijf, organisatie, specifiek product, etc. Bij ons wordt elke website eigentijds, professioneel, functioneel en volgens uw wensen vormgegeven. Het ontwerpen van een website is bij ons altijd maatwerk omdat iedere klant uniek is en we onderscheidende websites willen bouwen.

Het maakt niet uit of de website een eenvoudige statische website moet worden, of een website waarvan de inhoud regelmatig dient te veranderen. Wij maken gebruik van ons eigen eenvoudige Content Management Systeem of een bestaande (zoals WordPress) welke het voor u eenvoudig maakt uw website na oplevering zelf bij te werken.

Een perfecte uitstraling

Wij kunnen het webdesign voor uw bedrijf laten aansluiten en/ of doorvoeren in uw bestaande huisstijl en logo. Door uw nieuwe website en webdesign met mailings, portal sites, advertentie campagnes, etc. te combineren, maakt u maximaal gebruik van uw website met een perfecte uitstraling.

Mocht u al in het bezit zijn van een ontwerp van een eigen vormgever of reclamebureau, dan nemen wij graag de technische realisatie en eventuele hosting van de website voor onze rekening.

Ja! Ik wil ook een professionele en unieke website op maat

Wat kost een website?

Elke website is anders. Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en ideeën over een website. Bent u opzoek naar een simpele website met wat informatie? Of had u een wat uitgebreider pakket in gedachten?

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en om u een indruk te kunnen geven van de kosten, hebben wij een aantal standaard pakketten samengesteld, maar natuurlijk is alles mogelijk.

Een greep uit ons portfolio

nieuwsgierig geworden?
nieuwsgierig geworden?

Hosting

Hosting is het onderbrengen van een of meerdere websites op een server. MELEXON Technologies helpt u graag met het aansluiten van uw e-mail, website of uw online werkplek.

Wij zorgen voor een snelle en altijd bereikbare website. Bij MELEXON profiteert u van de nieuwste hostingtechnieken, zoals ASP.net, PHP 5 en een MySQL of Microsoft SQL database. Ook helpen wij u graag met het beheren van uw website.

Domeinregistratie
Web- en emailhosting
SSL-certificaten
Cloud oplossingen
En meer…